english


Laat uw huishoudelijke taken aan ons over !

HOME CLEAN HOME
vergemakkelijkt u het leven!

Werkaanbieding

HOME CLEAN HOME werf aan!

 

Dienstencheques,  
handleiding... 

 

HOME CLEAN HOME is een bedrijf van huishoudhulp voor het onderhoud en schoonmaken van uw woonst. Dankzij onze ervaring bieden wij u de diensten aan van een huishoudhulp die met uw verwachtingen overeenstemt.

HOME CLEAN HOME verleent zijn diensten met een gemotiveerd en gekwalificeerd team.  Dat u in Waterloo of in Brussel woont,… Wij doen het nodige om u bij te staan in uw dagelijkse taken.

HOME CLEAN HOME neemt het strijken, het schoonmaken, het wassen van ruiten en om het even welk ander onderhoud voor zijn rekening.  Onze huishoudhelpers verplaatsen zich tot uw woonplaats. 

HOME CLEAN HOME verwezenlijkt uw huishoudelijke taken voor slechts  7.50 € per uur (5.25€ na fiscale aftrek). Wij werken in een respectvolle verhouding met onze huishoudhelpers en onze klanten. Als serieus en dynamisch team, verbinden wij ons ertoe om uw instructies en uw uren te eerbiedigen. De huishoudhelpers zijn bij een ongeval, in tegenstelling tot het zwartwerken, volledig gedekt door een verzekering. Dankzij het principe van de dienstencheques, draagt u onmiddellijk bij tot het scheppen van werkgelegenheid.

Laat uw huishoudelijke taken uw dagelijks leven niet binnendringen! HOME CLEAN HOMEis er voor U!

Happy New Year